Screen Shot 2019-01-28 at 6.58.06 pm.png
  • Facebook Social Icon
  • Black Instagram Icon
  • Houzz Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Custom joinery detail
Fireplace wall with joinery
Close up of fireplace surround
Knoll chair and ottoman with Tolomeo floor lamp
Abbotsford living room interior

The brief from the client was to re-design the wall which originally housed the TV above the fire box, all in a dark 'chimney' breast. 

The TV was brought down to the correct eye level and the fire place taken off centre, complemented by a feature chair and ottoman.

A specialty paint finish was applied to achieve a  solid 'concrete' look and custom joinery was designed to house the equipment and create surfaces for display of books and decor.

Fireplace wall with new furniture
Abbotsford living room interior